Farsta nästa

Hej !
Snabbinlägg här !
Ska göra mig i ordning sen dra iväg t Farsta me pappas kusin och syrran :) bloggar förmodligen sen :)
Peace

I thought that everything was going to be alright...

Hej !
har inte vart inne här på ett tag men ska försöka blogga och uppa så bra som möjligt här. Men det går lite trögt eftersom att jag bloggar på min, julles och fridas sommarblogg för tillfället... aja nu när jag ändå bloggar här så kan jag ju passa på att skriva ner lite.. va i nynäs igår och träffade mars, wille å deras polare david. det va roligt eftersom att det va ett tag sen och jag måste bara påpeka att shit vad wille har växt han är typ nån cm längre än mig nu tom... :O kort jag känner mig.. aja sen när vi va påväg hem så kom vi på att vi kunde ju gå på bio så vi gick och såg LOL. Den var riktigt bra faktist. kan rekomendera den till er som vill se nått bra :) senare på kvällen när vi kom hem så satte vi på spotify och tände några ljus, släckte lampan och bara låg och deppade.. haft så sjukt mycket ångest på senaste tiden nu... allt går snett och man vet inte vad man ska göra... men tänker inte gå in på nått så personligt här. för då blire bara tråkigt. iaf idag så vet jag inte riktigt vad som händer. blir nog mest en slappardag med tjejerna :D eller nått sånt :) ska käka lite nu sen såå kanske ta en snabbduch sen får vi se vad jag hittar på :)
Peace
 

sommarblogg !

Hi guys ! 
har inte bloggat på ett tag nu eftersom att jag har skapat en ny sommarblogg med julia och frida så cheka in den ist ;) kommer kanske slänga in nått inlägg lite då och då här men eftersom att appen på min iphone vägrar låta mig logga in så måste jag skriva via datan på den här bloggen.... men ska försöka uppa lite då och då på denna men kolla gärna in våran blogg som vi har tsm ist :D http://remembers.devote.se/ !!! 
pontus min fina kompis hälsar PENIS !! haha inge liv ;) 
Puss ! <3


Tja !

snabbinlägg här !
vaknade runt halv 1 och sitter just nu hemma me frida, julle å wilma :)
julle ska snart dra och sen vet jag inte vad som händer. vi sitter å lyssnar på lite musik, ser ut att bli fint väder så kanske drar och fotar lite på kvällen vi får helt enkelt se ;) men ska göra mig i ordning lite nu sen får vi se vad som händer ^^
Puss !

Ps. bilden är från igår :)

Kallhäll !

Hi guys !
Ligger hemma i sängen me julle å Frida just nu. Kollar på criminal minds :) har vart i Kallhäll och tog första doppet för i år. Hehe aa sen drog vi hem chillade ute träffade några andra och nu sitter vi här hemma ^^ imorrn så vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får se helt enkelt. Men nu ska jag se klart programmet :) tog lite bilder me systemkameran som jag ska försöka slänga upp när jag bloggar via datan :)
Puss !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2762799/images/2012/pic_206566044.jpg" class="image">


Barsbro pizzeria !!!

Tjuue !!
Sitter på barsbro pizzeria just nu me julle å Frida :) har precis vart på McDonalds me mamma, Frida och Annelie kollade på lite skor och sånt. Sen drog vi för att möta Julia :) och nu sitter vi här :D ska kanske dra iväg och fota lite med kameran på nått härligt ställe :) vi lär ju se hur de blir ;)
Puss !


•Beauty dosen't depend on the outside, it depends on the inside.•

Tjingeling !
Har precis stigit upp ur sängen ^^ vet fett sent men vafan jag vaknade faktiskt vid 10 ;) kände bara för att ligga kvar i sängen ^^ hehe. Snart så ska julle komma venne riktigt vad vi hittar på de lär vi ju alltid märka ;) hehe sitter iaf å käkar lite avokado. *mummmmmssiiiigt* funderar på att ställa mig i duschen lite snabbt, sen göra mig i ordning förmodligen ;) men aa vad ska jag skriva ? Har Inge att komma me just nu så bloggar antagligen senare ;)
Puss !

Ps. Bjussar på den härliga bilden xD


•Du är allt jag tänker på.•

Hellu Sötisar !
Tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag deckar helt :) har vart å spelat lite fotboll me gänget idag :) åkte lite bil me Jocke och några flera ^^ sjukt kul varje gång ;) japp sen drog vi å lämnade julle sen typ hem :) så aa kollade på lite tv och nu funderar jag på att sova ^^ imorrn kommer julle och ska förmodligen slagga höra :D fun fun ! Men aa som sagt ska slagga nu men bloggar imorrn när jag vaknar tror jag :)
Puss !


Du var ballt utan b, nu är du kingen utan k.

hellu luvies !
sitter i köket me mina härliga brudar och cillar ;) lyssnar på lite musik just nu, kollade på film för kanske en 10 min sen eller nått sånt. kommer inte ihåg när den slutade riktigt ;) men iaf vi gör inte så jävla mkt faktist mest latar oss faktist.... imorrn så kommer julle bullen hit :D hon kanske ska slagga här eftersom att hon ska ner t vårdcentralen på torsdag för att ta livmoderhalskanser sprutan eller vad den heter ^^ heheh sen får vi väll se vad vi ska hitta på mera ;) heheh kanske ska snacka lite skype senare idag :) who knows ? men aa har inte så mkt att skriva faktist :)
Puss !

•Sexy blue eyes.•

Hellu!
Sitter hemma och har precis bakat klart så nu sitter man å väntar på att de ska bli klara ^^ har precis fått en shoutout på instagram av nån venne vem men aa så min kik bombas hela tiden så de e lite jobbigt att skriva här samtidigt :P hehe aja ska fixa mina cupcakes nu får se om jag slänger upp nått sen ;)
Puss !


Kista Jao !

Tja !
Sitter inne på bikbok i kista just nu och väntar på att julle ska bli klar me sin shopping så att vi kan komma hem någon gång ^^ imorrse vräkte regnet ner :O herregud jag tror jag aldrig har sett vädret så som de va imorrse :O aja ska hem å se film me Frida, julle å Filip sen tror jag om han kommer idag dvs ;) men ska kolla klart på när julle kör en liten fin modevisning för mig ^^
Puss !


•All around the world, people wont to be loved.•

Tja fan !
De va några dagar sen nu men aa. Sommaren har precis börjar och idag så började de ös regna å åska å blixtra.... Va i jakan innan de började regna som tur va ^^ kollar på punk'd me julle å Frida just nu :) japp lite uppdate från mig iaf :)
Puss !


Skolavslutning !!!

Hej hopp gummi snopp !
Hehe tråkigt jag vet.. Men aa. hypar sönder just nu för att jag har sommarlov !!!! Såååå fucking glad tjej.. Aja balen igår va helt sjuk tänkte ladda upp bilder sen då jag skriver via datan ;) och idag va de skolavslutning oherre de va den värsta jag va me om.. När man går ut ur klassrummet så kommer världens tårar eftersom att man inte kommer träffa alla fina människor som man gått med i nu 3 år.. Fyfan va jobbigt det va i skolan.. Alla började nästan gråta... Dvs alla 9:or eller borde jag säga föredetta 9:or ;) de va så jävla jobbigt att säga hejdå t alla. Fyfan.... Grät så mkt att jag fick huvudverk.. -.-' aja hängde me julle å Frida hem t julle en sväng, sen skulle Frida å jag dra och hämta pengar till att dra å käka men de blev ändrat på det så nu chillar man hemma en stund och ska förmodligen iväg snart :) men jag lär ju blogga mkt mera nu när det är sommarlov ;) så förvänta er en jävligt bra uppdatering :D
Puss !


Balen !

Heeeej!
Sry för sjukt dålig uppdatering men nu äre bara 1 dag kvar sen slutar jag och går ut 9:an :D happy ! Iaf snart bär det av t balen ^^ och jag är bara såååå jävla nervös.... Har färgat t mitt hår nu innan balen för några timmar sen och ska åka härifrån runt halv 6 förmodligen men vill verkligen inte vara först dit :'O så vi får se när jag kommer dit :P Jag är så jävla nervös . Förlåt för att jag upprepar det hela tiden :$ wiiii men aa ska fixa t de sista nu ^^ bloggar kanske ikväll om jag inte deckar de första jag gör ;) men aa annars bloggar jag imorrn :* <3
Puss !


En gång så va du min, men nu mera är du bara en dröm som jag önskar vore verklig.

Hellu !
Varje gång jag börjar blogga så slutar jag skriva klart det... Ni skulle fått ett när jag va i skolan men aa.. Iaf hade chilldag idag :D slutade 10 .så aa drog hem sen träffa ja julle ett tag :) imorrn blir att cheka syrrans matcher på ström tror jag :) får se om jag tar några bilder då eller inte :) sen ska jag få träffa min underbart fina svans ;D de vill säga min favorit hund Aras :D hehe sitter å kollar på 102 dalmatiner på tv:n :$ hehe men bloggar kanske innan jag somnar ;)
Puss !


RSS 2.0