Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)

Hellu!
Igår var helt kaos !!! Va hemma t typ 6 skulle dra t kista då :) jag skulle träffa mamma och vi skulle käka och shoppa lite :) hihi senare skulle jag träffa Anton egentligen vid 8 men stackarn fick vänta tills halv 10 :$ hehe käkade med mamma i kista vi käkade nått mexikanskt :D yummieeee :) sen handlade vi ett par oranga mjukis t mig :D hehe sen skulle vi t bussen som precis hade gått och nästa skulle inte gå förens en halvtimma så mamma trodde hon hade hittat en lösning men det hade hon inte så vi åkte t Spånga med 179 mot Vällingby ..... Sen när vi sitter å väntar på tåget så skriver Frida att de är i Spånga eftersom att de åker bil. Så mamma bad mig ringa henne sen stog de å väntade på oss. Det såg lite roligt ut när vi satt i bilen ^^ farfar släppte av mig och Frida vid byleden där vi mötte Anton :) hihi vi drog hit och kollade på wrong turn 2 den sög så hoppas att jag har tagit en bra film t idag ^^ hehe aa som sagt han ska komma hit idag igen :D vi ska se film sen ska han äta här också :D hihi har vart med honom hela helgen då tom i fredas :) hihi sen ska jag träffa honom på onsdag med Julle å Marcus :D vi ska dra å bada då :) hehe nu ska jag fixa lite i rummet tror jag innan han kommer hit :) men skriver mer senare :* pöss !
Love, Peace and Hope ! <3


Haters gonna hate !

Kände att jag måste skriva av mig allt nu!! Och så ni vet redan nu så lägger jag upp en låt imorrn från datan när jag vaknar ;)

Det finns en kille. Han är underbar i mina ögon, han e lixom inte som alla andra :) han e annorlunda och annorlunda är bra. Hans leende lixom glänser varje gång han ler mot mig. Hans ögon tindrar som tusen stjärnor på himmelen. Han har en sån otroligt fin personlig het. Men det är jag som är osäker. Osäker över att han inte känner likadant. Osäker över vad alla andra skulle säga om det. Osäker över att någon annan skulle ta honom ifrån mig. Jag vet inte hur jag ska säga det. Han e lixom killen jag väntat på men nu e det han som inte ser mig. Vet inte vad jag ska göra.

Aja ska försöka sova lite nu men kan blogga mer imorrn :) puss :*

Love, Peace and Hope ! <3


Bilder från idag :*

Love, Peace and Hope ! <3


biljard !

Tjaa !
Sitter hemma me frida som sitter i min sägn :D
hahahha aja har haft en rätt nicig dag idag :) vart på gården å spelat väldigt mkt biljard :) VANN över anton för första gången utan att han har behövt ta ner den svarta innan alla andra :D känns sjukt bra ^^ stolt !
hahahah aja sen drog jag hem senare vid 5 å då visade det sig att frida, anton, andreas, yahya och fabbe va hos oss :O haha vi satt å kollade på film sen så skulle de dra halv så då gick vi med anton, fabbe å andreas för de skulle hem t anton :) sen ska de komma hit senare igen förmodligen :D hahaha sjukt sköna killar :D hahah.
imorrn ska jag iväg med mamma å käka lite :) sen på söndag ska jag vara med anton å julle för anton är så snäll att han följer med mig t julles träning å sitter där med mig å kollar :) snäll bro man har :D hahah sen så är det skola på måndag å tisdag :P sen på onsdag äre det STUDIEDAG ! :D hahaha happyface :D då ska jag, anton, marcus och julle dra å bada :) lääääääängtar.... juste glömde att julle ska börja gästblogga 1 inlägg varje vecka för hon orkar inte uppa sig varje dag på sin blogg men hon vill fortfarande blogga så aa hon kmr börja blogga här :) hihihihihi ska snart äta sen tare lite lugnt sen träffa anton å fabbe me frida och kanske andreas de lär vi ju märka :) hihi pöss !
Love, Peace and Hope ! <3

Tjooobaaaaa!

Tja !
Har haft skit mkt som vanligt... Hur som skit jobbig dag idag. Började 9 fast hade bara 4 lektioner men det kändes som en evighet .. Haha hur som drog t gården senare å spelade biljard ... Först så spelade jag mot Marcus å han har vunnit 6 ggr över mig och jag 3 över honom så vi ska köra imorrn å då ska jag vinna 3 ggr till då ligger vi lika :D sen ska jag spela mot Anton å vinna över honom :D haahahahahaha har inte gjort så mkt mer fixat låtar till mobilen så vi kan ha lite dunz dunz på imorrn :D hihi har duschat å druckit te å käkat grönsaker med dipp :D det är så jävla gott ^^ men men funderar på att slagga nu börjar 8 imorrn -.- hehe aja bloggar mer imorrn ni får lite bilder nu också :) pöss !
Love, Peace and Hope ! <3


Tröööööttt bloggar imorrn :*

Love, Peace and Hope ! <3


Simhallen!

Tjooo!
Bloggar dirr från simhallen :D sitter å kollar på julles träning :) herrarna å damerna kör också samtidigt som julles lag :) det finns några Snyggingar här :D haha xD hur som har inte gjort så mkt idag efter skolan drog jag å Julle hem t mig å käkade innan träningen :) så aa har som sagt inte så mkt att skriva utom att jag dööööör av värme å aa det e tråkigt att sitta här själv så hoppas på att Anton k kan hänka på söndag :D haha men nu ska jag fortsätta att kolla hennes träning å lyssna på musik så skriver förmodligen senare :) pöss !
Love, Peace and Hope ! <3
(ena bilden e från no lektion den andra från simhallen) :D


Hellu!

Hej alla fina läsare!
Bloggade inte igår eftersom att jag inte hann... Hur som kan blogga lite snabbt nu :D igår va helt kaos :O va på gården med Julle, Anton w, marcus, Emelie å Frida plus några fler ^^ hihi hur som gården skulle stänga 5 så vi va där t 5 sen drog jag, Marcus, Julle, Anton w å Frida hem t mig å frida för att jag å Julle skulle byta om hehe :) alla skulle ändå tbx t skolan för att vi hade öppet hus :P hehe ^^ hur som vi kmr t skolan å letar efter Danne som en galning :O det sluta med att Nike fick ringa till honom xD sen drog vi t personalrummet för att vänta på honom å då kom gurra (våran danslärare) :D vi hade jätte roligt :D hur som pallar inte skriva så mkt mer om gårdagen :P just nu sitter jag å spelar gitarr eftersom att vi har musik :) hihi fast vi sitter utanför så de e skit samma :D ska ha no snart -.- fast det bästa är att jag slutar 1 idag :D happy face ! :D men nu ska jag in igen skriver senare pöss !
Love, Peace and Hope ! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2762799/images/2012/pic_186117098.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2762799/images/2012/pic_186117237.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2762799/images/2012/pic_186117249.jpg" class="image">


Tja !

Tjo!
Va ett tag sen jag bloggade nu och jag vet att uppdateringen är usel å jag är uppriktigt ledsen för det :/ men det är lite svårt att hinna blogga nu när jag går i 9:an.... Ska börja med nationella proven och allt så det suger men aja kan berätta vad som hände under helgen :D va i Tumba hos en polare med hela familjen, vi var där från lördag t söndag. När vi kom hem väntade jag på Julle för vi skulle till hennes träning senare :D som vanligt det vill säga :) haha igår va jag med henne igen :) vi va på gården å spelade biljard med Anton och Marcus :D som vi ska göra idag med :D jaaaa ! Happy :D sen ska jag vara med Julle eftersom att vi ska tbx t skolan innan halv 7 eftersom att det e öppethus här å vi ska visa upp estetisk profil genom att dansa :D wiii haha ! Har inte så mkt mer att skriva utom att jag sitter på min so lektion å skriver xD haha :P jute har redan planerat söndagen och onsdagen nästa vecka för då har vi studiedag :D happy !!!! Haha så då ska jag vara med Julle, Anton å Marcus :D sen på söndag ska jag träffa Julle å Anton ;D weeeeiiii !!! Haha har inte så mkt mer att skriva just nu så får ni massa bilder ;) pöss !
Love, Peace and Hope ! <3


Ännu mer Bilder !

Tjaaaa!
Va ett tag sen jag bloggade :P har haft fullt upp så har inte hunnit med bloggen :/ nu när jag går i 9:an å detta är min sista termin så den är rätt viktig eftersom att jag har nationella proven plus massa hemkunskapsprov...... -.-
Hur som kan berätta om gårdagen de andra pallar jag inte :) hur som igår började jag 9 som idag ^^ me matte :P sen hade jag inställd svenska så gick runt i skolan med Karro å tara tills matsalen skulle öppnas xD så roliga vi e ;) haha sen hade jag hem och konsumentkunskap -.- boring men satt nära Mogge å deras bor så den lektionen gick åt att bara snacka en massa xD haha sen hade vi no å jag, walle, Mogge å Ugander kom 10 min tidigare å våran lärare sa att vi skulle få gå 10 min tidigare men det slutade med att vi alla fick gå 20 min tidigare -.- haha så jag drog t gården med Linus :D fast han gick bara med mig för att få en kappri.... Men han fick en iaf för jag köppte en brownie också som han fick smaka men han ville inte :P hehe drog med Frida å Julle in på Anton, Marcus och Eriks syslöjdslektion ^^ sen hänkade vi med Marcus å Erik mesans Frida å Anton var kvar ^^ de var lite segare än oss xD så mötte vi alla killar typ :P vissa av de hängde med t gården å vi spelade lite biljard :D första ronden så körde Frida å wissing mot Julle å Anton k, andra körde jag å Frida mot wissing å Erik xD tredje gången körde jag å wissing mot Frida å erik ^^ det var riktigt roligt :) idag ska jag träffa Julle :) vi ska t gården en stund sen ska vi hem t oss å hon ska slagga här ;P hehe kmr att bli fett chill ! :D hehe men nu ska jag chilla galet i typ 1 timma .... Pöössss!
Love, Peace and Hope ! <3


Bildbomb från fredagen :D

Orkar inte skriva så mkt så ni får massa bilder ist ;)
Love, Peace and Hope ! <3
Ps. Bilden på tårtan vill jag ha !!!!! :D


Senaste import xD

Tjaaaa!
Har vart i skolan idag :P fet seg dag... Hur som chillar at Wilmas place just nu :P haha vi gör inte så mkt sitter å lyssnar på musik å hon sitter bredvid å sjunger i mitt öra xD å chattar med någon kille :) haha förmodar att det blir slödag idag ^^ hehe är skiiiiiiit trött -.- haha tänkte slänga upp lite bilder från idag :) sen så bloggar jag senare ;) pöss!
Love, Peace and Hope ! <3
Ps. Rubriken är p.g.a bilden där det står senaste import ^^ tkr de va lite komiskt :D


Länge sen.....

Hej.
Nu va det några dagar sen jag la upp ett inlägg så tkr att detta inlägg ska passa in ^^ hehe det har inte hänt så mkt nu när skolan börjat :P vi har haft det rätt chill eftersom första dagen hade vi bara 2 lektioner :P igår (onsdags) (kl är efter 00 så :P) så hade vi alla lektioner :P nu idag (torsdag) så kmr vi inte ha någon elevensval så då slutar jag 14.20 tror jag istället för 15.15 :D om jag inte mins fel :P har lite bilder från de senaste dagarna i skolan å sen lite andra random bilder som jag tänkte lägga upp nu sen måste jag lägga mig börjar 8 -.-
Love, Peace and Hope ! <3
Ps. Bilden på tomten är bara för söt så jag va tvungen att ta den ^^ sen Justin bilden va jag bara tvungen att lägga upp :P sen så fick ni en bild på mitt sär skema.... pöss gonatt :* <3


......

Hehe hade ingen rubrik...
Hur som sitter på bussen påväg hem :) Alvin å gänget va sjukt roligt å nästa gång vi ska på bio ska vi se mästerkatten i stövlarna ^^ inte alls barnslig ;) haha.... Har inte så mkt att komma med utom att Julle kmr t oss lite senare :) nu är jag bara så sjukt trött å har ont i huvudet efter alla jävla parfymer som vi provade innan bion.... Hur som har lite bilder som ska läggas upp så pöss !!
Love, Peace and Hope !
Ps. Detta inlägg skulle postas samma dag då jag va på bio men blogg.se fuckade för mig så nu får ni det :P


Alvin å gänget 3

Hellu !
Sitter på bussen me Frida, Emmi å mamma påväg in t kista :) vi ska på bio å se Alvin å gängen 3 :D haha alltid lika roligt att se sig själv på stor skärmen ;) (Alvin) xD Haha har inte så mkt mer jag ska göra idag ska försöka vända på dygnet idag iaf :P hehe skriver mer sen då filmen är slut ;) pöööösssss !
Love, Peace and Hope ! <3


trodde bara sån här kärlek fanns i film, men du visade att den kunde bli värklig

TJAAA !
första inlägget från datan nu på ett tag :)
har suttit inne på mobilen för det mesta å bloggat där i från :O hehe har blivit lite mobilnördig :P
tänkte att jag skulle blogga från datan för då kan ja passa på att lägga upp en låt eftersom att det var ett tag sen ^^ . hehe har inte gjor så speciellt mkt idag bara vart hemma å chillat lite det är inte långt kvar t skolan börjar :/
sitter å skypar med sötisen mars :D han är i thailand den fuskisen -.-' haha ska snacka med honom t det är morgon i thailand :P för mig blire att sitta uppe t 12 isf :P hahah men har inte så mkt mer att skriva nu utan ni får lite bilder å en skit bra remix :D <3
Love, Peace and Hope ! <3
Fridas barn å hennes boytoy ;) MARS ! :D
pöööössss ! <3

En äkta vän som alltid finns där kommer inte på posten du måste själv förtjäna dig en sådan vän.

Heej !
Nu är kl runt 4 på morgonen men kan inte rå för att jag först somnade runt 8 (efter maten typ) sen vaknar nu jag va skit trött tidigare :P ska försöka sova lite nu igen om jag kan sluta få spam sms eftersom att det vibrerar så förfärligt om jag har den på nattduksbordet. Aja ska försöka sova lite mer så jag orkar med morgonen :P pöss
Love, Peace and Hope ! <3
(ingen bild än)


Jobb !

Heej !
Idag har vart fett jobbigt..... Har hjälp mamma idag uppe på media :D har haft fett mkt att göra så nu va det fett skönt att få lägga sig i sängen å bara döööööö .... Funderar på att försöka få tag på Linus idag å kanske snacka lite med honom för vi skulle gjort det inatt men jag somnade :/ men nu ska jag inte skriva mer så skriver senare :)
Love, Peace and Hope ! <3


Hockey ! Ryssland - Sverige !

Snabbis !
Sitter å chekar hockeyn fyfan vad fult Ryssland spelar ..... Ville bara säga det ;) nu bilder :)
Love, Peace and Hope ! <3


Påväg hem....

Hellu !
Idag har vart riktigt kaos!!!! Skulle upp 9 men vaknade inte förns kvart över 12 å jag, Frida å Nenne skulle åkt t henne vid halv 12 men vi drog med kvart över 1 bussen ist sen när vi sätter oss på bussen å kommit en bit så började Nenne må illa så vi gick ju såklart av vid stavangervägen för hennes skull å då ringde vi hennes mamma å bad henne hämta oss. När vi nästan va framme så började Nenne spy så vi lämnade henne hemma så hon får krya på sig stackare :( hur som vi fick skjuts till mörby station å nu sitter jag på bussen påväg hem me Frida :) runt 4 eller 5 ska vi upp å hjälpa mamma för hon jobbar ensam mellan 6 å 8 ^^ sen får vi se vad som händer ;) men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik den långa bussresan :) pöss !!
Love, Peace and Hope ! <3


Jerry springer

Tjaaaa!!
Sitter å kollar på Jerry springer med Nenne, Frida å Emelie :) sjukt roligt men det finns inget att göra försöker få svar från en osocial Linus :O men men har inte så mkt att komma med utom att imorrn drar vi till Nenne :D ska få träffa min sötnöt Ida :D har inte träffat henne på evigheter så det ska bli roligt att få träffa henne igen :) men nu ska vi se klart programmet :) man måste bara älska svampbob pöss !
Love, Peace and Hope ! <3


Skype !

Tja !
Vaknade runt 14.40 idag har inte gjort så mkt idag mest segat i soffan. Sitter å snackar med Kevin å Erik just nu men när man försöker höra vad Erik säger så börjar Kevin sjunga xD haha stackars Erik ;) vet inte vad som händer idag men imorrn blir det kanske Täby ^^ skriver mer senare för har inte så mkt att skriva nu :P pöss
Love, Peace and Hope ! <3


Hockey!

Morsning korsning ;)
Sitter å chekar hockeyn på tv10 :D kollade tidigare på matchen då det va Sverige mot Finland å Sverige van på straffar :) wiiie stolt swedieeeeee !!
Nu ska man se matchen som är Kanada mot Ryssland å det är klart att man hejar på Kanada :D wooopppp wooopppp !!!! Bloggar mer antingen efter matchen eller imorrn när jag vaknar :D pöss!
Love, Peace and Hope ! <3


Smothie!

Tja!
Sitter å dricker en smothie med Nenne bredvid mig :P mumms !! <3 kollar runt lite angående sånna som söker medryttare å tror jag hittat något ^^ de ligger i tungelsta :P fast jag saknar min förra medryttarhäst gubben :( men det var så jobbigt att åka ut till honom :/ hade inte den tiden tyvärr. Men men så nu letar jag nytt igen :/ om ni vet någon som behöver säg gärna till :D men nu ska jag dricka upp min smothie sen får vi se vad som händer ;) pöss
Love, Peace and Hope ! <3


Nenne min gris !

Tjoooooo!!!
Sitter å väntar på att Nenne ska komma :D hon kmr vara här runt kvart i 8:a :) men nu funderar jag på att checka klart filmen som går på tv med syrrorna innan Nenne kommer ;) pöss
Love, Peace and Hope ! <3


Seeeegggggg!!!!!

Hej !
Detta är världens segaste dag ever!!! Har dygnat så jag väntade på att Julle som skulle komma hit å hon va här lite innan 11 :) vi drog ner t Coop å handlade popcorn sen handlade hon någon slags knäck glass :P vi har hunnit sett 3 filmer innan hon drog å jag såg bara 2 :P va så jävla trött ska fan sova idag :D hihi hur som vi såg a lonley way to die å night and day :) nu vet jag inte vad som händer :) pappa kom nyss så det blir mat senare. Men imorrn kommer Nenne hit :D sen nästa dag ska vi t henne :D woup woup !! ^^ trööttttt cheye.se!!! nu ska jag inte skriva mer pöööösssss
Love, Peace and Hope ! <3


Morning ! :)

Morgon !
Har dygnat hela natten så kmr va lite seg idag ;) Julle kmr snart å då ska vi se film så nu sitter jag bara mest å väntar samtidigt som jag snackar med kråkan som söker så jävla mkt sällskap xD haha blogga lite senare sen när hon kommer ;)
Love, Peace and Hope ! <3


In time !

Go kväll ;)
Nu har jag suttit uppe ett bra tag ;)
Frida å jag har kollat genom gamla bilder :P sen så skypade vi lite å nu ska vi äntligen kolla på in time :D Yey !!!!! Imorrn kommer Julle hit runt 11 :D vi ska ha fett me ruligt ;) men nu ska vi se filmen så ni får dagens outfit sen lite random bilder ;)
Outfit: randigt linne från h&m
Cardigan: från sabbis garderob
Leggins: nått från lådorna :P
Love, Peace and Hope ! <3


I don't say that you have to love me, im just saying that i love you.

Hellu!
Sitter uppe hos farmor just nu å äter nån slags citroncrem :) har käkat både mat å tårta innan så känner mig skit mätt :O hehe venne när vi kommer dra härifrån men jag vet att när jag kommer hem så ska jag lacka mitt skal så att pärlorna håller bättre ^^ sen ska jag se in time och jag ska inte lägga mig sent för imorrn kommer Julle t mig runt 11 så måste ju upp lixom ;) hehe ska se när Helle kommer hem också så hon kan få sitt skal tillbaka :) <3 men nu så ska jag inte skriva så mkt mer förens senare ;)
Love, Peace and Hope ! <3


Willys !!

Tjaaaaaa!
Har vart på Willys nyligen med mamma å Emmi ^^ vi handlade lite mat t veckan å så fick jag även en bok :) sen köpte mamma powerking t mig å Frida :D happyface ! :D hehe ska snart upp till farmor eftersom hon fyller år :) sen efter vi har vart där ska jag se in time om jag hinner för ska ut å träffa Helle sen så hon kan få tillbaka sitt skal till iphonen eftersom att jag köpt ett nytt :D är skit nöjd med den. Imorrn har jag ingen aning om vad som händer de lär vi ju se då :) men jag bloggar mer senare :)
Love, Peace and Hope ! <3


Morning

Tjoooo !
Vaknade för en stund sen :P
Sitter å kollar på någon film som går på 4:an :) tror den heter föräldrarfällan :P
Idag händer det nog inte så mkt ska upp t farmor senare eftersom att hon fyller år ^^ sen vet jag inte riktigt vad vi kmr hitta på ;) hur som nu ska jag plocka bort lite från rummet innan filmen börjar igen ;)
Love, Peace and Hope ! <3


Alla är inte perfekta i allas ögon, men du är perfekt i mina !

Tjo!!
Jag vet jag skulle bloggar när jag vaknade men det blev aldrig av :P hehe hur som har vart med Julle å Frida idag eftersom att vi hade planerat det :) vi skulle köpa kebab :D sååååå jävla gott ^^ hur som sitter just nu å kollar på en 3:dje film me Frida :P har sett abduction, honey å nu chekar vi honey 2 :P så ska försöka se klart den sen ska vi dansa :D Yey !! Pöööösssss!!
Love, Peace and Hope ! <3


That was sick !! XD

Tjaba!
Har haft en rätt hyfsad nyår i år :) firade inte med päronen utan polarna :P fett chill :D hade det skit Nice frös så jävla mkt kunde nästan inte ens gå -.-' hehe senare när man kom hem så va de räkor å allt på bordet så det va ju inte helt fel :) nu så kollar jag på MTV och har precis snackat med Dennis ;p funderar på att slagga är sjukt trött ;) imorrn kommer Julle å då ska vi ha filmdag å käka kebab sen en babas speciallare :D sååååå jävla god :D men nu ska jag sova men bloggar mer imorrn när jag vaknar ;)
Love, Peace and Hope ! <3


RSS 2.0